Liver Detox

Redus!

14,50 lei 10,88 lei

Proprietati: Silimarina (Silybum Marianum) este o mixtura formată din cel puţin 3 flavonoliganzi incluzand silibina (silibinina), silidianina şi silicristina. Ea reprezintă cel mai important constituent activ al extractului de armurariu. Componentele silimarinei stabilizeaza membranele celulelor hepatic, favorizează eliminarea toxinelor şi ajuta astfel la menţinerea şi regenerarea funcţionalitaţii normale a ficatului. Acţiunea antioxidanta ajuta la combaterea efectelor nocive pe care le exercita asupra ficatului poluarea, infecţiile, diverse substanţe chimice (inclusiv alcoolul, toxine din apa sau alimente etc). Silimarina sprijina capacitatea naturală de regenerare a ficatului, susţine digestia şi întreţine procesele normale de detoxifiere. Astfel silimarina este utilă pentru accelerarea recuperării ficatului în afecţiuni hepatice de diverse cauze.

Extractul de Anghinare poate stimula fluxul biliar si pot ajuta regenerarea celulelor hepatice.

Extractul de Turmeric poate proteja ficatul de daunele radicalilor liberi și permite ficatului o curățare mai ușora. Turmericul protejează celulele hepatice sanatoase de a fi prejudiciate.

Suplimentarea cu N-acetil L-cisteina oferă ficatulului cu creșterea glutation și protecția antioxidantă au nevoie pentru a îndeplini mai bine funcțiile lor.

Compară
COD: IP21 Categorii: ,